Tükendi

Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF

Aradığınız ürün stoklarımızda kalmamıştır. Bu ürüne benzer ürünleri alt bölümde görebilirsiniz.
Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF
Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF
Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF
Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF

Lamelif Maxrosa Güneş Kremi 50+SPF

Model kodu : KOZ348

174.99

189.90

Renk : Beyaz
Seçili beden : STD

Siparişinizi telefonla da kolayca verebilirsiniz.



  • Ürün detayları
  • Değerlendirmeler (0)
  • Yıkama talimatı
  • Ödeme
  • Teslimat ve iade

Maxrosa Güneş Kremi içinde birkaç farklı ve özel güneş filtresi bulunmaktadır. Bu filtreler yapılarına göre hem UV ışınlarını emerek yapısını değiştirmek suretiyle hem de ışınları yansıtarak uzaklaştırmak suretiyle etki eder. UVA ve UVB ışınlarına karşı etkilidir. Maxrosa Güneş Kremi 50+ SPF yani yüksek koruma faktörlü kremler sınıfındadır.  Güneş ışınlarının meydana getirdiği zararları ve iritasyonları önler. Hassas ve güneşe duyarlı ciltlerde koruma sağlar.  Cildi yağlandırmaz, yapışkan bir his bırakmaz. Cildi nemlendirir.
 Maxrosa Güneş Kremi  etkili UVA ve UVB güneş filtreleri  ile  cildi zararlı ışınlara karşı korur.UVB ışını   epidermise kadar etki eder.   Fiziksel koruyucu içeriklerle ışığın yansıması sağlanarak UVB ışınından korunabilir. Ürünümüzdeki titanyum  oksit cilde sürüldüğünde cilt yüzeyini kaplayarak UVB ışınını yansıtır. UVA ışını en zararlı ışındır. Epidermisin daha alt tabakalarına kadar  ulaşabilir. Kanserojen gibi oldukça ciddi tehlikeli sonuçlara neden olur.  UVA ışınından korunmak için kimyasal koruyuculara ihtiyaç bulunmaktadır. Ürünümüzde  kimyasal koruyucu  aktifler  olarak inovatif  hammaddeler kullanılmaktadır.Bu aktifler, global pazarda en çok kullanılan güneş filtreleri-kimyasal isimleriyle; Ethylhexyl Methoxycinnamate,Ethylhexyl Salıcylate, Zinc Oxide  ve Butyl methoxydibenzoylmethane’ın özel bir enkapsülasyon teknolojisi ile stabilize ve disperse hale getirilmiş şeklidir. Bu enkapsülasyon tekniği neticesinde, güneş filtreleri yüksek performanslarını uzun süre korurken, ürünün SPF değerinin güvenilir ve tutarlı bir şekilde ölçümlenmesini sağlamaktadır.Yapılan invitro ve invo çalışmalarında   8 saat kadar koruyucu özelliğinde hiç bir farklılık görülmemiştir. Ürünün içerisinde bronzlaştırmayı sağlayan etken hammadde bitkiseldir.  İçeriğinde bulunan  e vitamini sayesinde cildi besler. Cildi yağlandırmaz , yapışkan bir his bırakmaz . Suya dayanıklı bir üründür. Tüm cilt tipleri için geliştirilmiştir. Yağlı değildir, sürüldükten sonra ciltte parlama yapmaz. Ciltte beyaz bir kalıntı ve yapışkan bir his oluşturmaz. Boya ve paraben içermez                                                                            

ÜRÜN KULLANIMI

Güneşe çıkmadan en az 30 dakika önce cilde bol ve eşit miktarda uygulayınız.Üründen etkili sonuç alabilmek için yeterli miktarda kullanınız. Özellikle yüzdükten, terledikten veya kurulandıktan sonra ürünü tekrar uygulayınız. Öğle saatlerinde güneşten kaçınınız ve güneş koruyucu uygulamış olsanız bile güneşte çok uzun süre kalmayınız. El, yüz ve vücut için uygundur.

 UYARILAR

 Göz ile temas etmesini önleyiniz. Teması halinde bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayınız. Direkt güneş ışığından koruyunuz. Bebek ve çocukları güneşin yoğun olduğu öğle saatlerinde (11:00-16:00 saatleri arasında ) güneşe çıkarmamaya özen gösteriniz. Korumayı sürdürebilmek için güneş koruyucu ürünü sıklıkla uygulayınız.


60 ml


Ref. KOZ348 Variant. 200

Bu ürün için henüz bir değerlendirme yapılmadı.

Maks. 40ºC sıcaklığında makinede kısa zamanlı sıkma ile yıkayın.

Çamaşır suyu kullanmayın.

Maks. 110ºC sıcaklığında ütüleyin.

Perchloroethylene ile kuru temizleme yapabilirsiniz.

Kurutma makinasına sık atmayın.

  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka kartıyla ödeme
  • Kapıda nakit ödeme
  • Kapıda kredi kartı ile ödeme

Teslimat; Siparişiniz, kargoya 1 ila 7 gün iş günü içerisinde teslim edilir. Ürününüz Kargo'ya teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Siparişinizin ne zaman ulaşacağı ile ilgili daha detaylı bilgiyi Siparişlerim sayfasında bulabilirsiniz.

Önerilerimiz