Lamelif Newwell Blow Me Up Maskara
Lamelif Newwell Blow Me Up Maskara
Lamelif Newwell Blow Me Up Maskara

Lamelif Newwell Blow Me Up Maskara

Model kodu : KOZ403

120.00

195.00

Renk : Pembe
Seçili beden : STD

    Bu ürünü alırsanız 75 TRY daha uyguna almış olacaksınız!

  • Ürün detayları
  • Değerlendirmeler
  • Yıkama talimatı
  • Ödeme
  • Teslimat ve iade

New Well Blow Me Up Volume Mascara
8 ml
Bakışlarına büyüleyici bir anlam kazandırabilirsin. Kirpiklerini diplerinden uçlarına kadar kaldıran ürün, dolgunlaştırıcı etkiye sahiptir. Bu sayede kirpiklerin daha uzun ve kıvrık görünür. Ayrıca rimelin yoğun siyah olması sayesinde gözlerinin rengi de ortaya çıkar. Gün boyunca dökülme ya da dağılma sorunu yaşatmayan Blow Me Up Volume Mascara 8 ML suya dayanıklı olması sayesinde kirpiklerin uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar.
Sıradan maskaraların aksine tek katta bile farkı hissedersin. Topaklanma yapmayan maskara bakışlarının daha derin olmasında da etkilidir. Maskarayı kirpiklerine uygularken zik zaklar çizerek dipten uca doğru hareket etmen olağanüstü etki meydana getirir. Bu sayede kirpiklerin kısa ya da düz olsa bile etkili sonuç alırsın. Maskara fırçasının üstün performansta olması, sürerken kolaylık sağlamasının yanı sıra bulaşma yapmadan makyaj yapmanı sağlar.

Maskarayı kirpiklerine sürdüğün ilk katta tüm kirpiklerin ayrı ayrı upuzun bir şekilde meydana çıkar. Gece makyajında en başarılı sonuç için maskarayı iki kat uygulamayı deneyebilirsin. New Well rimel, ikinci kat sürüldüğünde daha dolgun görünüm sağlar. Uzun süreli dayanıklılık sağlayan maskara, dermatolojik olarak test edilmiştir. New Well ürünlerini güvenle kullanabilirsin. Etkili göz makyajı için güzelliğini göz kalemi ve far ile birlikte vurgulayabilirsin. Gece ya da gündüz makyajına uygun şekilde seçeceğin ürünler kullanarak güzelliğinle göz kamaştırabilirsin.


Ref. KOZ403 Variant. 800

Bu ürün için henüz bir değerlendirme yapılmadı.
Makinede Yıkanabilir

Maks. 40ºC sıcaklığında makinede kısa zamanlı sıkma ile yıkayın.

Çamaşır Suyu Kullanmayın

Çamaşır suyu kullanmayın.

Ütülenebilir

Maks. 110ºC sıcaklığında ütüleyin.

perkloretilen kimyasalı

Perchloroethylene ile kuru temizleme yapabilirsiniz.

Kuru Temizleme yapmayın

Kurutma makinasına sık atmayın.

  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka kartıyla ödeme
  • Kapıda nakit ödeme
  • Kapıda kredi kartı ile ödeme

Teslimat; Siparişiniz, kargoya 1 ila 7 gün iş günü içerisinde teslim edilir. Ürününüz Kargo'ya teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Siparişinizin ne zaman ulaşacağı ile ilgili daha detaylı bilgiyi Siparişlerim sayfasında bulabilirsiniz.

Önerilerimiz