Lamelif Newwell Prebiotic Krem
Lamelif Newwell Prebiotic Krem

Lamelif Newwell Prebiotic Krem

Model kodu : KOZ397

250.00

355.00

Renk : Beyaz
Seçili beden : STD

    Bu ürünü alırsanız 105 TRY daha uyguna almış olacaksınız!

  • Ürün detayları
  • Değerlendirmeler
  • Yıkama talimatı
  • Ödeme
  • Teslimat ve iade

Prebiyotik Bakım Kremi, içerisindeki özel aktifler kolajen ve vegan hyaluronik asit sayesinde cildin yenilenmesini sağlar. Günlük kullanım için uygun olarak nemlendirici krem, cildinin canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Sende tüm cilt tipleri için uygun olan ve onarıcı etkisiyle mükemmel bir görünüm elde etmeni sağlayan prebiyotik bakım kremini keşfet!

Cildiniz birçok farklı sebep ile cansız ve solgun görünmeye başlamış olabilir. Aynı zamanda mevsim değişiklikleri ciltte kurumayı da beraberinde getirebilir. Hem cilt temizliği hem de makyaj öncesi tercih edebileceğin prebiyotikli cilt kremleri, onarıcı etkiyle yenilenmeni sağlar. Böylece her zaman neme doygun, yumuşacık bir yüze sahip olursun. Eğer hassas bir cilde sahipsen  prebiyotik bakım kremi en iyi yardımcın olacak! Cilt bariyerini güçlendirirken ışıltılı ve canlı görünmenin keyfini çıkar.

Kullanım Şekli: Tüm cilt tiplerine uygundur. Kullanmak istediğin bölgeyi temizledikten sonra eline bir miktar krem alıp dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsin. Günlük kullanım için uygundur.

UYARILAR: Harici kullanım içindir. Isı ve ışıktan koruyun. Ürünü kullanmadan önce alerji testi yapın. Oda sıcaklığında (25°C) saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza edin.

Alerji Testi: Ürünü kullanmadan önce kolun üst kısmındaki bir bölgeye ürünü uygulayın ve 15-20 dakika bekleyin. Herhangi bir reaksiyon görülürse ürünü kullanmayı bırakın.


Ref. KOZ397 Variant. 200

Bu ürün için henüz bir değerlendirme yapılmadı.
Makinede Yıkanabilir

Maks. 40ºC sıcaklığında makinede kısa zamanlı sıkma ile yıkayın.

Çamaşır Suyu Kullanmayın

Çamaşır suyu kullanmayın.

Ütülenebilir

Maks. 110ºC sıcaklığında ütüleyin.

perkloretilen kimyasalı

Perchloroethylene ile kuru temizleme yapabilirsiniz.

Kuru Temizleme yapmayın

Kurutma makinasına sık atmayın.

  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka kartıyla ödeme
  • Kapıda nakit ödeme
  • Kapıda kredi kartı ile ödeme

Teslimat; Siparişiniz, kargoya 1 ila 7 gün iş günü içerisinde teslim edilir. Ürününüz Kargo'ya teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Siparişinizin ne zaman ulaşacağı ile ilgili daha detaylı bilgiyi Siparişlerim sayfasında bulabilirsiniz.

Önerilerimiz